Міжшкільне методичне об’єднання у Новосілківській ЗОШ

11 червня 2018 року на базі Новосілківської ЗОШ І-ІІ ступеніввідбулося засідання міжшкільного методичного об’єднання вчителів природничо-математичного циклу Словітського освітнього округу.

Сучасний учитель повинен прагнути професійного самовдосконалення. Для цього створено безліч сайтів, які допомагають вирішити проблему самовдосконалення педагога. Учитель фізики Піндзер О.О. запропонувала для ознайомлення кілька сайтів для освітян, зокрема: «ЕдЕра», «Академія безперервної освіти», «Інститут модернізації освіти», «Освіта.ua», «Promttheus».

У практичній частині засідання вчитель Зварич М.Т. представила модель уроку з використанням технології розвитку критичного мислення та реалізації наскрізних змістових ліній в 9 класі на тему «Лісове господарство. Основні лісові пояси світу. Лісозабезпеченність. Лісове господарство в Україні». Доповнила про навчання критичного мислення на уроках фізики учитель

Кузик Н.Р. Під час засідання ММО вчителі мали можливість проявити себе у ролі учнів. Їм було запропоновано ряд вправ з елементами критичного мислення. Переймибіда І.П. презентувала блог міжшкільного методичного об’єднання предметів природничо-математичного циклу Словітського освітнього округу. Було проведено анкетування серед учителів.

Засідання міжшкільного методичного об’єднання завершилося теплими побажаннями на подальшу спільну роботу, бо у спілкуванні та спільній праці можна досягти великих успіхів.

/Files/images/130618_02.JPG

/Files/images/130618_03.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 413